fbpx

Logopedie

Logopedie is de behandeling van communicatiestoornissen met betrekking tot taal, spraak, de stem, gehoor en/of slikken. Logopedie is een specialisme gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn facetten en de verwerking van eten en drinken. Logopedie biedt de cliënt preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie, mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Vergoeding

Logopedie valt onder de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Met Cz en delta lloyd hebben we geen contract, deze verzekerden krijgen een vergoeding tussen de 65% en 100% van het bedrag, afhankelijk van uw polis. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. 

Niet nagekomen en niet tijdig afgezegde afspraken worden bij u in rekening gebracht. Een afspraak moet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd. Wordt deze afspraak later afgezegd, dan kan de zorgverlener geen andere werkzaamheden meer plannen, en wordt de geplande tijd bij u in rekening gebracht. De kosten voor een niet nagekomen zitting zijn:  

1-ste keer (coulance tarief):                                  €18,-

2-de en volgende keren (tarief normale zitting):  €40,-

 

BIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituut dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.