fbpx

Cursusinformatie Rots and Water

De Rots en Water trainingen bestaan uit 10 lessen, waaronder een ouder-kindles. De lessen vinden meestal in het speellokaal van de school plaats. Sportkleding of gemakkelijk zittende kleding is aan te raden, aangezien we veel bewegen tijdens de lessen. Bij de Rots en Water 2 (het vervolg op 1), gaan we verder op het geleerde in de Rots en Water 1. Rots en Water 2 bestaat uit 6 lessen. Hiernaast bieden we ook nog een terugkomles aan, waarin kinderen die eerder een Rots en Watertraining hebben gevolgd ook een keer een vriendje en vriendinnetje kunnen meenemen.    

Stad : Amersfoort
School : Parkschool (Raadhoven 2)
Leeftijd : 5/6 jaar
Cursusdata : woensdag 2022-11-23 tot en met 2023-02-15
Tijd : 15:25:00 - 16:10:00
Prijs : €150
Trainer : Cora Kruse
  No-image
Aantal vrije plaatsen : 9
Verdere informatie : In November start de eerst volgende Rots- en Watertraining op de Parkschool (Raadhoven 2) in Amersfoort. Deze training is voor kinderen van 5/6 jaar.  De prijs is inclusief een wekelijks les verslag, een persoonlijk eindverslag en een kort telefonisch oudergesprek over uw kind. Tijdens dit gesprek is er gelegenheid tot het stellen van vragen n.a.v. het eindverslag en zal de trainer de leerdoelen en punten van groei van uw kind met u bespreken.  Er zijn 4 verschillende Rots en Water trainingen ( 4 leeftijdscatagorieën). De trainingen zijn een vervolg op elkaar, maar kunnen ook los gevolgd worden. Thema's en basiselementen van de trainingen worden herhaald, maar er zullen ook nieuwe oefeningen en spellen zijn.

 
BIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituut dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.