fbpx

Cursusinformatie Rots and Water

De Rots en Water trainingen bestaan uit 10 lessen, waaronder een ouder-kindles. De lessen vinden meestal in het speellokaal van de school plaats. Sportkleding of gemakkelijk zittende kleding is aan te raden, aangezien we veel bewegen tijdens de lessen. Bij de Rots en Water 2 (het vervolg op 1), gaan we verder op het geleerde in de Rots en Water 1. Rots en Water 2 bestaat uit 6 lessen. Hiernaast bieden we ook nog een terugkomles aan, waarin kinderen die eerder een Rots en Watertraining hebben gevolgd ook een keer een vriendje en vriendinnetje kunnen meenemen.    

Stad : Amersfoort
School : Parkschool (Koningspark)
Leeftijd : 6-7-8 jaar
Cursusdata : woensdag 2019-10-30 tot en met 2019-12-04
Tijd : 15:25:00 - 16:10:00
Prijs : €75
Trainer : Cora Kruse
  No-image
Aantal vrije plaatsen : 16
Verdere informatie : Heb je eerder al een Rots en Watertraining gevolgd en wil je nog meer leren, dan kan je deze vervolgcursus volgen. Deze cursus bestaat uit 6 wekelijkse lessen, en vindt plaats in de parkschool locatie Koningspark. Deze vervolgcursus start na de herfstvakantie.
Deze training loopt nu. Neem contact op met de trainer om voor trainingen die binnnenkort starten.

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.