fbpx

Cursusinformatie Rots and Water

De Rots en Water trainingen bestaan uit 10 lessen, waaronder een ouder-kindles. De lessen vinden meestal in het speellokaal van de school plaats. Sportkleding of gemakkelijk zittende kleding is aan te raden, aangezien we veel bewegen tijdens de lessen. Bij de Rots en Water 2 (het vervolg op 1), gaan we verder op het geleerde in de Rots en Water 1. Rots en Water 2 bestaat uit 6 lessen. Hiernaast bieden we ook nog een terugkomles aan, waarin kinderen die eerder een Rots en Watertraining hebben gevolgd ook een keer een vriendje en vriendinnetje kunnen meenemen.    

Stad : Amersfoort
School : Kon-Tiki
Leeftijd : 8-10 jaar
Cursusdata : woensdag 2019-11-27 tot en met 2019-11-27
Tijd : 14:30:00 - 15:30:00
Prijs : €7,50
Trainer : Maarten van Brakel
  No-image
Aantal vrije plaatsen : 12
Verdere informatie : Met de terugkomles wordt in een les herhaald wat je tijdens de Rots en Watertraining hebt geleerd. Tijdens deze les mag je een vriendje of vriendinnetje gratis meenemen. Geef bij de opmerkingen de naam van je vriendje en vriendinnetje op, en zijn/haar e-mailadres, zodat we ze eenmalig informatie kunnen sturen. 
Deze training loopt nu. Neem contact op met de trainer om voor trainingen die binnnenkort starten.

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.