fbpx

Cursusinformatie Rots and Water

De Rots en Water trainingen bestaan uit 10 lessen, waaronder een ouder-kindles. De lessen vinden meestal in het speellokaal van de school plaats. Sportkleding of gemakkelijk zittende kleding is aan te raden, aangezien we veel bewegen tijdens de lessen. Bij de Rots en Water 2 (het vervolg op 1), gaan we verder op het geleerde in de Rots en Water 1. Rots en Water 2 bestaat uit 6 lessen. Hiernaast bieden we ook nog een terugkomles aan, waarin kinderen die eerder een Rots en Watertraining hebben gevolgd ook een keer een vriendje en vriendinnetje kunnen meenemen.    

Stad : Amersfoort
School : Kon-Tiki
Leeftijd : 11-12 jaar
Cursusdata : woensdag 2020-06-03 tot en met 2020-10-07
Tijd : 16:15:00 - 17:00:00
Prijs : €125
Trainer : Maarten van Brakel
  No-image
Aantal vrije plaatsen : 16
Verdere informatie : Wanneer het weer mogelijk is, starten we weer met een nieuwe rots en watercursus. Deze wordt gehouden in het speellokaal van Kon-Tiki in Amersfoort. Deze training is voor alle kinderen van 11 en 12 jaar uit de omgeving. De startdatum van deze cursus kan nog veranderen, in de zomervakantie vinden er geen lessen plaats.

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.