25-03-2020: Onze zorg gaat gewoon door, maar dan op afstand waar het kan. Bjina alle behandelingen kunnen op afstand worden uitgevoerd. Ook nieuwe aanmeldingen zijn welkom! Heb je twijfel, bel gewoon naar 085-8772232, of stuur ons een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kunnen we vrijblijvend samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Om het contact zoveel mogelijk proberen te beperken zullen we wel waar dat kan zorg op afstand (via een beeldscherm) inzetten. Voor echt noodzakelijke zorg blijven onze locaties toegankelijk!

Welkom bij Expertisecentrum Uniek

Wij geven antwoord op de toenemende vraag van scholen en ouders om in de zorgbehoeften van kinderen te voorzien. Dit doen wij door het opzetten van een behandelpraktijk op school met een centraal aanspreekpunt voor alle hulpvragen. Onze multidisciplinaire teams bestaan uit logopedisten, (kinder-) fysiotherapeuten, kinder- en jeugdpsychologen, speltherapeuten, diëtisten, remedial teachers en dyslexie specialisten.

“De school het onderwijs, wij de zorg!”

 

 

Voor ouders

Expertisecentrum uniek is een multidisciplinaire zorgpraktijk, op school, die kinderen helpt zich optimaal te ontwikkelen.

button lees verder oranje

button stel uw hulpvraag oranje

button direct aanmelden behandeling oranje

buttontest

 

Voor scholen

U wilt de zorg op uw school georganiseerd hebben zodat u uw primaire taak kunt uitvoeren, namelijk lesgeven.

button lees verder blauw

button neem contact op blauw

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.