fbpx
 

 

Corana update (15-12-2020): De logopedie, fysiotherapie, EED-behandelingen en kinderpsychologie vallen onder de uitgezonderde contactberoepen en mogen dus doorgaan op locatie. Rots en Water en remedial teaching niet. Tijdens een afspraak gelden nog steeds onze Corona maatregelen. We hebben ook beeldbelmogelijkheden.

Welkom bij Expertisecentrum Uniek

Wij geven antwoord op de toenemende vraag van scholen en ouders om in de zorgbehoeften van kinderen te voorzien. Dit doen wij door het opzetten van een behandelpraktijk op school met een centraal aanspreekpunt voor alle hulpvragen. Onze multidisciplinaire teams bestaan uit logopedisten, (kinder-) fysiotherapeuten, kinder- en jeugdpsychologen, speltherapeuten, diëtisten, remedial teachers en dyslexie specialisten. 

Let op: Ook als uw kind niet op een van de scholen zit waar wij zijn gevestigd is uw kind welkom en kunt u uw kind aanmelden. Selecteer de voor u dichtsbijzijnde locatie.

“De school het onderwijs, wij de zorg!”

 

 

Voor ouders

Expertisecentrum uniek is een multidisciplinaire zorgpraktijk, op school, die kinderen helpt zich optimaal te ontwikkelen.

button lees verder oranje

button stel uw hulpvraag oranje

button direct aanmelden behandeling oranje

buttontest

 

Voor scholen

U wilt de zorg op uw school georganiseerd hebben zodat u uw primaire taak kunt uitvoeren, namelijk lesgeven.

button lees verder blauw

button neem contact op blauw

BIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.