fbpx
 

Om de contacten zo veilig mogelijk te laten verlopen, gelden op al onze locaties een aantal voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus, voor zowel de behandelaar als het kind. Je behandelaar zal je hierop wijzen, maar het kan dus net een beetje anders verlopen dan normaal. 

1. Blijf thuis bij klachten

Als u of iemand in uw huishouden last heeft van verschijnselen die verband houden met COVID-19, waaronder hoesten en koorts, bent u pas weer welkom wanneer uw 24 uur klachtenvrij bent. Ook al u recent contact heeft gehad met iemand met een COVID-19 besmetting moet u nog even wachten. Uw behandelaar zal voor de afspraak contact opnemen om te bespreken of uw kan komen.

2. Kom alleen (maximaal 1 begeleider toegestaan)

Wanneer uw kind een afspraak heeft, mag er maximaal 1 begeleider mee. Deze wordt gevraagd om in de wachtruimte te wachten

3. Was je handen

Voor de afspraak wordt gevraagd je handen te wassen en te ontsmetten, bij de kraan of met desinfectiemiddel. Was je handen 20 seconden met zeep, en droog ze af met een papieren doekje. De behandelaar doet dit ook voor iedere afspraak.

4. Kom precies op tijd

Kom niet te vroeg naar de behandellocatie, zorg dat je hier maximaal 5 minuten van te voren bent. De behandelaar bespreekt met u waar deze u ontmoet, sommige locaties zijn alleen tijdens de afspraak toegankelijk.

5. Houd Afstand

Hou altijd anderhalve meter afstand. De ruimte is zo ingericht dat anderhalve meter afstand houden mogelijk is. Voor onderzoeken of behandelingen waar de anderhalve meter afstand moeilijk is, zal de behandelaar gebruik maken van een scherm of gezichtsmasker, zodat dit op een veilige manier kan.

6. Hou de ruimte schoon

De behandelaar zorgt ervoor dat alle gedeelde materialen schoon zijn, waaronder de test- en oefenmateriaal maar ook de deurklink en het bureau. Materialen die niet gebruikt hoeven te worden, zoals speelgoed, zijn uit de ruimte verwijderd.

7. Draag een mondkapje

Alle ouders en kinderen boven de 13 jaar verzoeken wij een mondkapje te dragen in de gangen en wachtruimtes. In de behandelkamer zal de behandelaar zelf passende persoonlijke beschermingsmaatregelen gebruiken.

 

 

 

 

Voor ouders

Expertisecentrum uniek is een multidisciplinaire zorgpraktijk, op school, die kinderen helpt zich optimaal te ontwikkelen.

button lees verder oranje

button stel uw hulpvraag oranje

button direct aanmelden behandeling oranje

buttontest

 

Voor scholen

U wilt de zorg op uw school georganiseerd hebben zodat u uw primaire taak kunt uitvoeren, namelijk lesgeven.

button lees verder blauw

button neem contact op blauw

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.