locatie de hoeve gebouw


"Er komt weer uit wat erin zit"

Remedial Teaching

Remedial Teaching Uniek biedt gerichte ondersteuning aan kinderen die moeite hebben met lezen, spellen of rekenen of een extra zetje in de rug nodig hebben. Daarnaast biedt RT Uniek ook ondersteuning aan kinderen met dyslexie of dyscalculie. De ondersteuning is afgestemd op de specifieke ondersteuningsbehoeften van de individuele leerling en is primair gericht op het leerproces, veelal taal of rekenen.

De middelen die gebruikt worden zijn gebaseerd op behandelmethodes die bewezen effectief zijn, zoals; Taal in Blokjes, speciaal ontwikkelde lees- en leerboeken, ICT-materialen en leerzame spellen.

Lees-, spelling- en rekenondersteuning kan op school gegeven worden. Kijk bij onze locaties om te zien waar we op dit moment een praktijkruimte hebben. Ook voor andere locaties kunt u contact met ons opnemen. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn.
In het menu vindt u informatie over de lees-, spelling- en rekenondersteuning die we bieden, dyslexie en dyscalculie, onderzoeken en kosten.
 

 

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.