Praktijk verkopen?

Redenen om uw praktijk te verkopen kunnen zijn:

- U heeft lang genoeg 'de kar' zelfstandig en (misschien wel) alleen getrokken. Dit betekende naast behandelen ook een hoop andere zaken regelen. U wilt zich nu alleen nog op het inhoudelijke richten, kennis uitwisselen met collega's van andere disciplines, wat makkelijker uw tijd indelen zonder dat de continuiteit in gevaar komt en misschien wilt u wel rustig afbouwen terwijl u nu een goedlopende praktijk heeft. Als dit het geval is, dan komt Expertisecentrum Uniek graag met u in contact. Als organisatie zijn wij gericht op het ontzorgen van onze medewerkers zodat zij zich volledig kunnen richten op het behandelen, samenwerken en kennis uitwisselen. Met als doel de beste zorg voor kinderen geleverd door de meest gemotiveerde werknemers. 

- U gooit het roer om of gaat met pensioen. Tegelijkertijd heeft een 'naam en netwerk' in de markt wat een zekere waarde vertegenwoordigd doordat continuiteit van omzet is realsieren bij een juiste overdracht. Expertisecentrum Uniek komt dan graag met u in contact.

- U bent eigenaar van een praktijk met meerdere werknemers en zelf niet behandelend. U heeft geen tijd of zin meer om hier aandacht aan te besteden aangezien u andere kansen voorbij ziet komen die hun tijd opeisen. Expertisecentrum Uniek komt dan graag met u in contact om te kijken naar de mogelijkheid van een overname.

Expertisecentrum Uniek groeit als organisatie door het hele land zodat we optimale multidisciplinaire zorg laagdrempelig en dicht bij alle kinderen kunnen leveren. Wij doen dit door nieuwe vestigingen te openen en/of door praktijk over te nemen. Voor de geschetste situaties hierboven geldt dat wij voor praktijken met een netwerk of vestigingen op scholen extra interesse hebben.

Neemt u gerust contact op met ons via de "contact" button onderaan deze pagina. Dan nemen wij weer zsm contact met u op.

We hopen van u te horen!

Met vriendelijke groet,

Frans Nije, Dennis Akkerman

 

 Contact

WijkteamBIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituur dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.