fbpx

Rots en Water

Bekijk bovenstaand filmpje om een beeld te krijgen van onze Rots en Water trainingen. Scholen door het hele land kunnen een aanvraag doen voor een Rots en Water training binnen de school. Dit kan gaan om een hele klas of om een kleinere samengestelde groep. Voor meer informatie mbt de mogelijkheden en een persoonlijke offerte kunt u contact opnemen met de lijnmanager Cora de Graaf: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

In Amersfoort bieden we na de zomervakantie op twee locaties weer particuliere trainingen aan. U kunt uw kind hiervoor aanmelden met het aanmeldingsformulier via de inschrijfbutton.

De Rots en Watertraining bestaat uit 10 lessen, en is geschikt voor kinderen van 5 t/m 14 jaar. Ook bieden we vervolgtrainingen en terugkomlessen aan. In Amersfoort hebben we ieder seizoen een nieuwe cursus. In Rotterdam starten we zodra er voldoende deelnemers zijn. Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan vrijblijvend in op onze interesselijst. 

Hou me op de hoogte van nieuwe cursussen!

Rots en Water is een psycho-fysieke sociale-competentietraining die gericht is op het vergroten van het zelfvertrouwen, weerbaarheid en de zelfbeheersing van kinderen.

Door middel van speelse lichamelijke oefeningen worden de kinderen zich meer bewust van hun lichaam en zichzelf (zelfreflectie). Ze leren hoe ze kunnen reageren in moeilijke situaties. Te denken valt aan pestsituaties, situaties waarin je zelf heel erg boos kunt worden, maar ook aan momenten die je spannend vindt, of als je iets wil zeggen maar het niet durft. De kinderen leren dat er een keuze is in hoe je reageert. Ze leren sterk te staan en rustig te blijven.

Rots staat voor: Autonomie. Ik. Kracht. Onverzettelijkheid.
Ik kan voor mezelf opkomen. Ik kan mezelf verdedigen. Ik kan mijn eigen keuzes maken en heb mijn eigen weg te gaan.

Water staat voor: Verbondenheid. Wij. Meebuigen. Vriendschap, communicatie en vrede.

Het ene kind heeft van nature meer 'rots', het andere meer 'water'. Hierin kunnen we van elkaar leren. Beide kwaliteiten zijn belangrijk!
Op diverse scholen worden deze trainingen door Uniek aangeboden voor basisscholieren. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd van uw kind bij het samenstellen van de groepen. De training bestaat uit 10 lessen, inclusief wekelijkse informatie / briefing / update over de les en een ouder-kind les. De kosten bedragen €125 voor de 10 lessen. Uiteraard zijn alle trainers gecertificeerd om deze training te geven!

Na de Rots en Watertraining, kan je de 2-de training van 6 lessen. Hierin wordt oude stof herhaald, en nieuwe oefeningen gedaan. De kosten hiervoor zijn €75 voor de cursus. 

Ten slotte is er ook voor iedere leeftijdsgroep een terugkomles. Deze terugkomles kost €7,50, en je mag ook nog een vriendje of vriendinnetje gratis meenemen naar deze les. 

Hieronder staan alle traingen. De trainingen van 10 lessen zijn de reguliere trainingen, van 6 lessen de Rots en Water 2 (vervolgtraining), en de cursus van 1 les is de terugkomles. Via meer informatie zie je alle details van de trainingen en kan je je inschrijven. Via de button aan de rechterkant van deze pagina kan je je inschrijven op onze interesselijst.

Hieronder staat het overzicht van de komende cursussen. Aan het aantal lessen kan je zien welke cursus het is. De Rots en Water cursus heeft 10 lessen, Rots en Water 2 (als je al Rots en Water hebt gevolgd) 6 lessen en de terugkomles is 1 les (met vriendje of vriendinnetje)

Cursussen


Plaats School Leeftijd Dag Start datum Tijd Aantal lessen Prijs
Amersfoort Malelande 11/12 jaar maandag 2022-08-29 16:15:00 - 17:00:00 10 €150 Meer informatie
Amersfoort Malelande 9/10 jaar maandag 2022-08-29 15:25:00 - 16:10:00 10 €150 Meer informatie
Amersfoort Parkschool (Raadhoven 3) 7/8 jaar woensdag 2022-08-31 16:15:00 - 17:00:00 10 €150 Meer informatie
Amersfoort Parkschool (Raadhoven 3) 5/6 jaar woensdag 2022-08-31 15:25:00 - 16:10:00 10 €150 Meer informatie

Plaats School Leeftijd Dag Start datum Tijd Aantal lessen Prijs
No Record Exist

BIG registerKwaliteitsregister Paramedicikoninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapeutennederlands kwalteitsinstituut dyslexieAlle behandelaars van Expertisecentrum Uniek zijn geregistreerd
in het BIG-register of het Kwaliteitsregister Paramedici
of bij hun beroepsvereniging.